tisdag 13 mars 2012

Punkt com!


Grattis till er som hittat hit. Det blev visst lite fel i adressen på inbjudningarna, emeliaochhenrik.blogspot.com ska det vara och inget annat!

Uppdatering: Nu funkar både .com och .se, yey!

måndag 12 mars 2012

Boende

bild                      

För långväga gäster finns lite olika alternativ:

Hotell: Gamla fängelset, Scandic Plaza, Comfort Hotel Winn, Clarion Collection Uman, Hotell Pilen

Vandrarhem: KFUM, Gamla fängelset

Camping: First Camp Umeå , Umeå Camping Bella Vista

Resa

bild                  

Umeå kan tyckas långt borta men det är hyfsat smidigt att ta sig dit. Tre bolag flyger till stan från Stockholm:  Norwegian, Malmö Aviation, SAS.  

För er som tar bilen bör ni hitta E4:an norr- eller södergående så fort som möjligt och sen hålla er till den tills ni rullar in i staden. 

söndag 11 mars 2012

Stadskyrkan i Umeå


Vigseln kommer att hållas i stadskyrkan som ligger centralt i stan. En gammal tjusig 1800-talskyrka som byggdes upp efter den stora branden. Här ska två hjärtan sättas i brand eller ja egentligen brinner det ju redan.

Klädsel: Kavaj

För mer info se Wikipedia

Värdparet: Reichlers


Får vi presentera vårt värdpar Pehr och Alex. Finaste Hornstullsgrannarna som styrde kosan norröver. Mönstermatcharmästarn Alex är journalist och Pehr deppopstjärna med Clark Kent-komplex. De är med andra ord en så kallad match made in heaven.

Nu planerar dock Pehr att lämna sitt creddiga yrke för att bli lärare. Bli inte förvånade om ni får IG i bordsskick när ni börjar äta med innersta gaffeln eller en stjärna i betygskuvertet om ni håller ett välkomponerat och balanserat tal med ömsom lustiga vitsar, ömsom allvarsamma betraktelser av kärlekens väsen. Obs, kraftuttrycket "fistmust" kan komma att användas!

Alex ger inga betyg men hux flux publicerar hon utvalda delar av festen på sin populära blogg eller i någon artikel i Västerbottens Folkblad. Hon driver också frågan om att inkludera ordet "hyrhamn", en hamn som man kan hyra, i Svenska Akademiens ordlista eller åtminstone i Wordfeuds.

Om ni har frågor om festligheterna eller vill anmäla tal eller annat kan värdparet kontaktas på 070-6263912 (Pehr), 070-2307314 (Alex) eller via mejl emeliaohenrik@gmail.com. Ja!