söndag 11 mars 2012

Värdparet: Reichlers


Får vi presentera vårt värdpar Pehr och Alex. Finaste Hornstullsgrannarna som styrde kosan norröver. Mönstermatcharmästarn Alex är journalist och Pehr deppopstjärna med Clark Kent-komplex. De är med andra ord en så kallad match made in heaven.

Nu planerar dock Pehr att lämna sitt creddiga yrke för att bli lärare. Bli inte förvånade om ni får IG i bordsskick när ni börjar äta med innersta gaffeln eller en stjärna i betygskuvertet om ni håller ett välkomponerat och balanserat tal med ömsom lustiga vitsar, ömsom allvarsamma betraktelser av kärlekens väsen. Obs, kraftuttrycket "fistmust" kan komma att användas!

Alex ger inga betyg men hux flux publicerar hon utvalda delar av festen på sin populära blogg eller i någon artikel i Västerbottens Folkblad. Hon driver också frågan om att inkludera ordet "hyrhamn", en hamn som man kan hyra, i Svenska Akademiens ordlista eller åtminstone i Wordfeuds.

Om ni har frågor om festligheterna eller vill anmäla tal eller annat kan värdparet kontaktas på 070-6263912 (Pehr), 070-2307314 (Alex) eller via mejl emeliaohenrik@gmail.com. Ja!

2 kommentarer: